Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Ρόγκα ο Ηρακλής Κηφισιάς

Ανακοίνωσε Ρόγκα ο Ηρακλής Κηφισιάς

Τα «κυανόλευκα» του Ηρακλή Κηφισιάς θα φορά και επίσημα πλέον τη νέα χρονιά η Πέννυ Ρόγκα καθώς η ομάδα των Βορείων προαστίων με ανακοίνωση που εξέδωσε  καλωσορίζει την διεθνή λίμπερο στο Ζηρίνειο.

Η επιστροφή της Ρόγκα στον Ηρακλή Κηφισιάς επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

Η 30χρονη λίμπερο αναφερόμενη στην επιστροφή της στην Κηφισιά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «Μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να επιστρέψω στον Ηρακλή Κηφισιάς. Είχα φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και επιστρέφω με διάθεση και έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με επέλεξε να στελεχώσω το ρόστερ της ομάδας και θα δώσω ότι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον παναθηναϊκό για αυτά τα τρία όμορφα χρονιά που έζησα εκεί και εύχομαι αργά η γρήγορα να βρει τον δρόμο του. Τέλος εύχομαι να έχουμε υγειά και μια καλή σεζόν».

Από πλευράς διοίκησης ο Βασίλης Πανάγος δήλωσε «Καλωσορίζω για άλλη μία φορά την Πέννυ στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι σε συνδυασμό με τον πολύ καλό χαρακτήρα της και με τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές ικανότητες που διαθέτει θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μία Υγιή χρονιά».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς

«Την μπλε φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα ξαναφορέσει η Πέννυ Ρόγκα (Ημ.γεν. 4/7/1987) καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και προστέθηκε στην φαρέτρα του Σπύρου Χουντουμάδη.

Με την επιστροφή του συλλόγου στην Α1 επιστρέφει και η διεθνής λίμπερο που με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε, φορώντας την μπλε φανέλα, την περίοδο 2011-2012 αναδείχτηκε ως ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος και πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα».