Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ που φρόντισε την πρώτη μέρα της μεταγραφικής περιόδου να κλείσει τον διεθνή κεντρικό ο οποίος και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα με τη Νόλικο Μαασέϊκ για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα πλέον ο Γιάννης Τακουρίδης καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού ο οποίος επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και μετά τον Άρη και Ηρακλή θα φορά την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Ο μέχρι πρότινος άσος της Παναχαϊκής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο από πίσω που είναι δύναμη του. Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν με αυτές του συλλόγου».

Μάλιστα κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Τακουρίδης έδωσε το παρών στο δείπνο της ομάδας φροντίζοντας να ενσωματωθεί για τα καλά στην “ασπρόμαυρη” οικογένεια…

«Ήταν πολύ θετικό που η παρουσία μου συνέπεσε με το δείπνο της ομάδας γιατί με βοηθάει να ενσωματωθώ πιο γρήγορα στην ομάδα. Βέβαια τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω και από πριν» σχολίασε σχετικά με το δείπνο-γνωριμίας με τους νέους και παλαιότερους συμπαίκτες του…

Ο Γιάννης Τακουρίδης αναφερόμενος για το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων κόντρα σε Νόλικο Μαασέϊκ και Ολυμπιακό για Τσάμπιονς Λίγκ και πρωτάθλημα αντίστοιχα  ο 27χρονος κεντρικός τόνισε: «Ήρθα για να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε όποια ομάδα αγωνίζομαι παίζω με πάθος. Τώρα ανήκω στον ΠΑΟΚ και δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα καταφέρουμε. Περιμένω να γίνω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω όσο μπορώ».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΑ ΠΑΟΚ

“To TΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Ο διεθνής κεντρικός είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.98. Μέχρι και πρότινος αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή, και Άρη”.