A2

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας απο τον Πανιώνιο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας απο τον Πανιώνιο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Πανιώνιος με την οποία καταγγέλει τον ρέφερι Γεμενή για τη διαιτησία του στον χθεσινό αγώνα με την Κόρινθο στον 2ο υποόμιλο του Ά ομίλου, όπου ηττήθηκαν με 3-2 αλλα και για την υβριστική συμπεριφορά του εν λόγω διαιτητή στην αποστολή των «κυανέρυθρων»

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Την Κυριακή στην Κόρινθο είδαμε ένα δράμα. Ο διαιτητής Γεμενης δημιούργησε νέους κανονισμούς και με μεγάλη προσπάθεια γυρισε το 0-2 σε 3-2 κάνοντας ένα γήπεδο ζούγκλα.

Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με νέους κανονισμούς και αποβολή του προπονητή μας. Η πρόκληση όμως και η βωμολοχίες από τους διαιτητές προς τον αποστολή του Πανιωνίου είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει και αποτελεί ντροπή για το άθλημα.

Η διοίκηση του Πανιωνίου υπόσχεται ότι θα προστατεύσει τα δικαιώματα και την ιστορία του Συλλόγου μας καθώς και την προσπάθεια των αθλητών.

Υγ. Δεν έχει νόημα να απαριθμήσουμε τις φάσεις και τα λάθη γιατί θα χάσουμε την ουσία. Για κακή τύχη των διαιτητών υπάρχει βίντεο του χθεσινού αγώνα παρατράγουδο».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...