Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Ανθούλη η Θέτιδα Βούλας

Ανακοίνωσε Ανθούλη η Θέτιδα Βούλας
Η Θέτιδα Βούλας συνεχίζοντας να επενδύει σε ταλαντούχες Ελληνίδες αθλήτριες ανακοίνωσε την απόκτηση της 17χρονης διεθνούς διαγώνιας Μάρθας Ανθούλης.
Έπειτα από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, η Μάρθα Ανθούλη κατηφορίζει στην Αθήνα για λογαριασμό της Θέτιδας Βούλας όπου θα ηγηθεί της επίθεσής της ως βασική διαγώνια τη νέα χρονιά.
Η 17χρονη διαγώνια έχοντας ολοκληρώσει μια εξαιρετική χρονιά με τον Άρη και όντας διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών έκανε το επόμενο βήμα της καριέρας της και είναι έτοιμη για νέες επιτυχίες με τα χρώματα των “κυανόλευκων” της Αθήνας.
Η διοίκηση της Θέτιδας Βούλας συνεχίζοντας στο ίδιο πλάνο φρόντισε να επενδύσει στο ταλέντο της Μάρθας Ανθούλη και να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρώτο της μεταγραφικό χτύπημα.
Η ανακοίνωση του ΑΣΠ Θέτις Βούλας
Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνίδα διεθνή διαγώνιο Μάρθα Ανθούλη.
Η 17χρονη διεθνής αθλήτρια, με ύψος 2,02εκ., αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Volleyleague, ενώ αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται στην Λάρισα με την Εθνική ομάδα Γυναικών, με την οποία προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθούν στις 7 έως 9 Μαΐου 2021 στην πόλη της Θεσσαλίας.
Η Θέτιδα για μια ακόμη σεζόν επενδύει στις Ελληνίδες ταλαντούχες αθλήτριες, πλάνο που την έχει οδηγήσει σε μια σταθερά ανοδική πορεία στην Volleyleague.
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας την Μάρθα Ανθούλη, η οποία θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στηρίγματα της ομάδας μας για την σεζόν 2021-2022.
Καλώς ήρθες Μάρθα! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας!