PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε και Καββαδία ο Απολλώνιος

Ανακοίνωσε και Καββαδία ο Απολλώνιος

Οι μεταγραφικές βόμβες του Απολλώνιου συνεχίζονται καθώς η ομάδα του Πειραιά μετά την μεταγραφή της Δραγουμάνου ανακοίνωσε και την συμφωνία της με την 28χρονη κεντρική Αγγελική Καββαδία.

Μια ακόμη μεταγραφή που βάζει τον Απολλώνιο σε τροχιά Volleyleague ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Η Αγγελική Καββαδία μετά από μια πλούσια καριέρα σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω και ΑΕΚ θα συνεχίζει στον Απολλώνιο, με την διοίκηση της ομάδας του Κερατσινίου να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή της.

Μια ακόμη τεράστια μεταγραφική επιτυχία για το Απολλώνιο που μετά την συμφωνία με τον Νίκο Μπουτσουρή και την απόκτηση της Δραγουμάνου ετοιμάζει μια δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη φετινή Preleague με στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Η 28χρονη κεντρικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου της δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην ομάδα του Απολλώνιου. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση συνεργασίας μου με τον Απολλώνιο είναι ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης και το όραμα των Διοικούντων και η παρουσία του προπονητή κύριου Μπουτσουρή. Εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Καββαδία Αγγελική (κεντρικός).

Ευχόμαστε στην Αγγελική καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...