Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Παπαστεργίου, ανανέωσε με Τσιτσιγιάννη

Ανακοίνωσε Παπαστεργίου, ανανέωσε με Τσιτσιγιάννη

Την απόκτηση της Πηνελόπης Παπαστεργίου αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Τσιτσιγιάννη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε στις 27/04 το ρεπορτάζ του Volleyplanet.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε μια ανανέωσε και μια μεταγραφή.

Η Πηνελόπη Παπαστεργίου αποτελεί το νέο πρόσωπο στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού που συνεχίζει να “χτίζει” σταθερά την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η 26χρονη πασαδόρος την φετινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΕΑ Λάρισας, Ελασσόνα, Ηλυσιακό, Μαρκόπουλο, Άρτεμις Κορυδαλλού και Πανναξιακό.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Παναθηναϊκού η Παπαστεργίου δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ τον κύριο Οικονόμου και τον Σύλλογο που με εμπιστεύονται. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και όλοι μαζί να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο βάθρο».

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Τσιτσιγιάννη

Από εκεί και μετά η Μαρία Τσιτσιγιάννη ανανέωσε την συνεργασία της με τους “πράσινους” και θα αποτελεί μια επιπλέον βοήθεια στα χέρια του Απόστολου Οικονόμου τη νέα σεζόν. Η νεαρή Βολιώτισσα έχοντας δώσει με επιτυχία τα διαπιστευτήρια της την φετινή χρονιά, επιβραβεύθηκε από την διοίκηση με την παραμονή της στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Η 21χρονη διαγώνια αναφερόμενη στην ανανέωση του συμβολαίου τους από τον Παναθηναϊκό τόνισε «Είμαι  πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό και τη νέα χρόνιά και  θέλω να βοηθήσω  ενεργά και φέτος την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός έχει μια ξεχωριστή ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ έχει γράψει χρυσές σελίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη και όσες αθλήτριες φοράμε το τριφύλλι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας πάντα το βάρος της συγκεκριμένης φανέλας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία για όλες και όλους και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για Παπαστεργίου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πασαδόρο Πηνελόπη Παπαστεργίου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 , για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η 26χρονη αθλήτρια (1.73μ.)  με καταγωγή από τη Λάρισα αναμένεται να ενισχύσει το «τριφύλλι» στη θέση της πασαδόρου και να βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του ΠΑΟ.

Πρόκειται για μια αθλήτρια με ποιότητα που θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Συλλόγου  και θα δώσει συνέχεια στη μακρά παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός με αθλήτριες από την  περιοχή της  Λάρισας στο γυναικείο βόλεϊ.

Αναλυτικά το πλούσιο  βιογραφικό της

2008-2009 Ε.Α. Λάρισας

2009-2010 Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

2010-2014 Ε.Α. Λάρισας

2014-2015 Ηλυσιακός

2015-2017 Φ.Ο. Βριλησσίων

2017-2018 Μαρκόπουλο

2018-2019 Άρτεμις Κορυδαλλού

2019-2020 Ε.Α. Λάρισας

2020 Πανναξιακός

2021 Ολυμπιακός