Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Ζουπάνη τριετίας στο κέντρο ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Ζουπάνη τριετίας στο κέντρο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Ζουπάνη, ο οποίος για την επόμενη τριετία θα φοράει τα ερυθρόλευκα, αγωνιζόμενος ως κεντρικός.

Το ντιλ ήταν δελεαστικό για τον διεθνή άσο που είπε το “ναι” για να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια και σε μια θέση που αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό! Σε αυτήν την ομάδα έχω κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους και φυσικά θα δώσω το 100% μου για να κατακτήσουμε άλλους τόσους. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι πρόκληση για εμένα η καινούρια θέση, όμως νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω και να προσφέρω τα μέγιστα για την καινούρια χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια του νεοαποκτηθέντα άσου στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο Έλληνας διεθνής (ημ. γέννησης 18/3/1989) που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ως κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...