ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΠΕ: «Αυτή είναι η Εθνική Ανδρών που ονειρευτήκαμε»

ΕΟΠΕ: «Αυτή είναι η Εθνική Ανδρών που ονειρευτήκαμε»
Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγες ώρες μετά την επισφράγιση της “γαλανόλευκης” πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στους αθλητές, τους προπονητές και τους συνεργάτες της αήττητης Εθνικής βόλεϊ ανδρών στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο “το ελληνικό βόλεϊ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ανδρών προκρίνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά και 17η συνολικά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιβεβαιώνοντας πως τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στην ελίτ του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. Είμαστε διπλά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι διότι η πρόκριση επιτεύχθηκε με έξι νίκες και με ποιοτικές εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας αποδεικνύοντας πως στο εθνικό συγκρότημα γίνεται σκληρή και συστηματική δουλειά.

Εκφράζουμε επίσης την ευγνωμοσύνη μας προς τους φίλους του βόλεϊ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της στήριξης του εθνικού συγκροτήματος γεμίζοντας το γυμναστήριο Μάκης Λιούγκας της Γλυφάδας και στους τρεις εντός έδρας αγώνες. Είναι η υπέρτατη ανταμοιβή για τους αθλητές και τους προπονητές τους και η μεγάλη δυναμική του αθλήματος.

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη με την επιλογή των Ιταλών προπονητών Ντάντε Μπονιφάντε και Σαμουέλε Πάπι που συνεχίζουν το έργο της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας που ξεκινήσαμε μαζί.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. υπόσχονται πως παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που κληρονόμησαν από το παρελθόν, θα δώσουν λύσεις και θα υπηρετήσουν με όλες τις δυνάμεις τους την Εθνική ανδρών για την καλύτερη δυνατή παρουσία στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την προσπάθεια της Εθνικής γυναικών αλλά και όλων των Εθνικών ομάδων υποδομής.

“Αυτή είναι η Εθνική Ανδρών που ονειρευτήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Η πρόκριση, οι ποιοτικές εμφανίσεις και τα γεμάτα γήπεδα, δικαιώνουν τις επιλογές μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Είμαι βέβαιος πως τα χνάρια της Εθνικής ανδρών θα ακολουθήσει και η Εθνική γυναικών. Αν κρίνουμε από το πρώτο δείγμα γραφής και τη μεγάλη νίκη επί της Ελβετίας στη Μίκρα το Σάββατο μπορούμε να αισιοδοξούμε για μία νέα και σπουδαία ομάδα. Συγχαρητήρια στους αθλητές, στις αθλήτριες και στους σπουδαίους προπονητές τους”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.