Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η αναμέτρηση της Τούμπας!

Η αναμέτρηση της Τούμπας!
Ο ΠΑΟΚ και η νεοφώτιστη ΜΕΝΤ, οι δυο ομάδες της Τούμπας, κοντράρονται την Κυριακή (14/12) στο PAOK Sports Arena με την αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague.
Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες, ο μεν ΠΑΟΚ επί της αποδυναμωμένης ΑΕΚ και η ΜΕΝΤ επί του ισχυρού Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μπορεί οι στόχοι να μην είναι κοινοί αλλά όλοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στο πρωτάθλημα. Εάν δεν παίξεις καλά μπορείς να πάθεις ζημιά. Η ΜΕΝΤ δε νίκησε τυχαία τον Εθνικό  Αλεξανδρούπολης. Έχει καλό σύνολο, θα παίξει ελεύθερα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Θέλουμε να παίζουμε κάθε φορά με λιγότερα λάθη και να κρατάμε την τακτική μας»
Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Μετά το ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ΄60 και το μπάσκετ πριν μερικά χρόνια οι δύο συμπολίτες θα μονομαχήσουν και στο πρωτάθλημα του βόλεϊ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει πιο υψηλούς στόχους από τη ΜΕΝΤ. Αυτό δε μας εμποδίζει να ελπίζουμε σε κάτι καλό και κάτι θετικό. Με τον ΠΑΟΚ θα κλείσει μια δύσκολη τριάδα αγώνων (σ.σ.Ολυμπιακός, Εθνικός, ΠΑΟΚ) και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αν πάρουμε βαθμό ή βαθμούς θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Όλοι οι παίκτες μου είναι πανέτοιμοι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΝΤ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά στην ιστορία της επαγγελματικής κατηγορίας και θα ανοίξουν έτσι… λογαριασμό.