A2

Οι ανανεώσεις του Αιγάλεω

Οι ανανεώσεις του Αιγάλεω

Μετά τον καταρτισμό των ομίλων της Α2 γυναικών και την κλήρωση του Αιγάλεω στη στον δυνατό 2ο υπόομιλο της Α2, η ομάδα του  Σίτι προχώρησε στη δημιουργία του ρόστερ του, με αρχική κίνηση την ανανέωση 10 παικτριών της τωρινής ομάδας που κέρδισε πέρυσι την παραμονή στην κατηγορία με μεγάλη άνεση.

Έτσι λοιπόν στη διάθεση της εξαιρετικής τεχνικού, Αγγελικής Αντωνιάδη για τη σεζόν 2016-17 θα βρίσκονται και πάλι, η εμβληματική αρχηγός του συλλόγου, Έφη Ιωάννου, η αρχηγός της εθνικής νεανίδων, Κατερίνα Βλάχου, Εύα Μανώλικα,  Ντίνα Αναστασιάδη, Μιρέλα Χαραλαμποπουλου, Κατερίνα Κουλοπούλου,  Μαρία Παλιοθοδώρου, Αναστασιάδου Πόπη ενώ αποχώρησαν τελικά  Χαρά Μπιτσάκου, Τατιάνα Μολδοβανίδη, Έλσα Γρίσπου.

Παράλληλα όπως τόνισε πρόσφατα στον  Volleyplanet, o προέδρος του συλλόγου, Παντελής Βλάχος, η ομάδα εξετάζει τις περιπτώσεις διαφόρων παικτριών για την μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...