BEACH VOLLEY

Ραντεβού στο… 2ο Gala Βeach Series

Ραντεβού στο… 2ο Gala Βeach Series

Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών (52!) ολοκληρώθηκε το ο 1 gala beach series 2015 που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Αnima Club την Κυριακή  (1/3) δίνοντας το έναυσμα για ένα καλοκαίρι γεμάτο αγώνες και event beachvolley!!!

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή την πρώτη μέρα της άνοιξης με ρεκόρ ομάδων για την εποχή αλλά και η δυνατότητα των συμμετεχόντων να διεκδικήσουν τα μεγάλα δώρα για την είσοδο με wild card σε masters στην κατηγορία golden σε άντρες και γυναίκες αλλα και το δωρο πακέτο διαμονή-διατροφη για την κατηγορία silver.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος:

ΜVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Κρυσταλία Καπένη και η Αθηνά Μπούμπα που για πρωτη φορά κατέκτησαν τουρνουά στην κατηγορία silver γυναικων. Επιπλέον, την πολύ καλά αγωνιστική παρουσία του Κώστα Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Γκάσδαγλη που εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους παρουσία.

Την σταθερά ανοδική πορεία των ομάδων Μπενάκη-Κορου και Μανιουδάκη-Καστορίνη με την κατάκτηση και αυτού του τουρνουά σε γυναίκες και άντρες αντίστοιχα αλλά και την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των αθλητών Δημήτρη Βασιλακόπουλου, Έλλη Μαλιωτάκη, Νίκο Χαραλάμπους, Αφροδίτη Τζιφα και Αλέξανδρο Γεωργούλα.

Επιπλέον, η παρουσία του υπεύθυνου διαιτητών στο beach volley στην Ελλάδα Βασίλη Ράπτη (φωτό) που απένειμε τα βραβεία στις απομονομές και εξήγησε κανονισμούς του αθλήματος στους αθλητές.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα:

Τελικός golden γυναικών Κόρου-Μπενάκη / Παππά-Γαλιγαλη 2-1

Τελικός silver γυναικών Καπένη-Μπούμπα / Φαράντζου-Φαράντζου 2-1

Τελικός golden μικτού Σιλιγνάκης-Καπόλου / Μπούμπα-Κόρου 2-0

Τελικός silver μικτού Γεωργούλας-Μαλιωτάκη / Βασιλακόπουλο-Τζίφα 2-1

Τελικός golden αντρών Ποθητάκης-Νίτης / Σταμπέλο-Κλώνο 2-0 (άνευ αγώνα λόγοω τραυματισμού)

Τελικός silver αντρών Μανιουδάκης-Καστορίνης / Παπαδόπουλο-Γκάσδαγλη 2-1

Διοργανωτής και αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού για το 2ο gala beach series 2015 στις 29 Μαρτίου!