Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Άρη η Πήττα

Ανανέωσε με Άρη η Πήττα

Τα «κιτρινόμαυρα» του Άρη και στο επόμενο πρωτάθλημα θα φορά η 20χρονη κεντρική Λαμπριάννα Πήττα που δήλωσε χαρούμενη που συνεχίζει στην ομαδα όπου ξεκινησε το βόλεϊ.

Ο Άρης για την Λαμπριάννα Πήττα αποτελεί το δεύτερο σπίτι της και η ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα αποτέλεσε φυσιολογική εξέλιξη.

Η 20χρονη κεντρική θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Άρη που φρόντισε να κρατήσει την νεαρή αθλήτρια και να κλείσει μια θεση βασικού στην ομαδα.

Η Λαμπριάννα Πήττα δήλωσε για την ανανέωση της «Ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη για την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δίνει άλλη μια χρονιά. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι συνεχίζω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο βόλεϊ. Οι προσωπικοί μου στόχοι συνάδουν με αυτούς της ομάδας. Η συμμέτοχη στην Ευρώπη είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τον Άρη. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, με καλή συνεργασία και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω και φέτος ο κόσμος μας να μας στηρίξει έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει».

Η ανακοίνωση του Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λαμπριάννα Πήττα, για την επόμενη χρόνια.

Η Πήττα, αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η νεαρή κεντρικός είναι γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου το 1998 και έχει ύψος 1.81. Ήταν βασικό μέλος της φετινής ομάδας , που έφτασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών. Επίσης, ήταν η αρχηγός της ομάδας των νεανίδων που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε και η καλύτερη κεντρικός του Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!