Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Γουγούση ο Άρης

Ανανέωσε με Γουγούση ο Άρης

Με την Αναστασία Γουγούση στο ρόστερ του θα πορευθει και τη νέα χρονιά ο Άρης καθώς η νεαρή ακραία ανανέωσε την συνεργασία της με τις «κιτρινόμαυρες» και δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 20χρονη Αναστασία Γουγούση ανακοίνωσε ο Άρης που φρόντισε να κρατήσει την νεαρή universal που δήλωσε χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη.

Η Αναστασία Γουγούση δήλωσε για τη παραμονή της «Είμαι πολύ χαρούμενη που η διοίκηση του Άρη με εμπιστεύεται για ακόμη μία χρονιά. Θα δώσω το 100% ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε ο κόσμος του Άρη να είναι δίπλα μας, όπως ήταν την φετινή χρονιά. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση του Αρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αναστασία Γουγούση- Καμάτσο, για την επόμενη χρόνια.

Η Γουγούση-Καμάτσο μπορεί αγωνιστεί τόσο ως ακραία όσο και ως διαγώνιος.

Η Ελληνοχιλιανή αθλήτρια είναι γεννημένη στις 23 Μαίου το 1998 και την φετινή χρονιά πέρα από τη βοήθεια της στο γυναικείο τμήμα, αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...