Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε η Διώτη με Π.Α.Ο.Ν και Κόβαζιτς!

Ανανέωσε η Διώτη με Π.Α.Ο.Ν και Κόβαζιτς!

Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε και τυπικά -αφού οι μεταγραφές των Ελληνίδων έχουν ολοκληρωθεί στις 7/8-την ανανέωση της συνεργασίας του με την Παναγιώτα Διώτη η οποία στις δηλώσεις της τόνισε ότι η απόφασή της στηρίχτηκε τόσο στην επιτυχημένη περυσινή συνταγή, όσο και στην επιστροφή του Ζόραν Κόβαζιτς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού  Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την διεθνή ακραία, Παναγιώτα  Διώτη. Η 23χρονη αθλήτρια, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας την επιτυχημένη σεζόν 2014-15, θα συνεχίσει να τιμάει με την παρουσία της, την ομάδα μας και το νησί μας και την φετινή αγωνιστική περίοδο”.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με την Παναγιώτα Διώτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ όπου θα καλύψει την θέση της ακραίας, η ίδια δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συνεχίσω κ την φετινή σεζόν την συνεργασία μου με το σωματείο του Πανναξιακού. Η απόφασή μου στηρίχθηκε τόσο στην απόλυτα επιτυχημένη περσινή συνεργασία μας όσο και στην επιστροφή του προπονητή Ζόραν Κόβασιτς.Εύχομαι στις συμπαίκτριες μου μια σεζόν γεμάτη υγεία και διακρίσεις ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα του Πανναξιακού να χαρίσει ακομα περισσότερες όμορφες στιγμές στον κόσμο της.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...