Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε η Δρακουλίδου σε Νάξο

Ανανέωσε η Δρακουλίδου σε Νάξο

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε και τα Χρόνια πολλά στη νεαρή πασσαδόρο που δήλωσε χαρούμενη που συνεχίζει στο νησί και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για μια επιτυχημένη πορεία.

Στο ρόστερ του Πανναξιακού για μια ακόμη χρονιά θα παραμείνει η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.

Η νεαρή πασαδόρος συμφώνησε με την ομάδα των Κυκλάδων και θα είναι ένα ακόμη όπλο στα χέρια του Γιώργου Ρούσσου που θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα εν όψει του δυνατού όπως αναμένετε νέου πρωταθλήματος.

Η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου λίγο μετά την συμφωνία της μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που και αυτή την χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Ευχαριστώ τον προπονητή μου κύριο Γιώργο Ρούσση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε , αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης για την άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας, ο Πανναξιακός θα έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εύχομαι μια καλή και υγιή χρονιά».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Κωνσταντίνας Δρακουλίδου. Η νεαρή (27-11-1996) και ταλαντούχα πασαδόρος μετά από μία επιτυχημένη παρουσία με την φανέλα του Πανναξιακού,  θα παραμείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Με την ευκαιρία της ονομαστικής της εορτής, ευχόμαστε στην δική μας Κωνσταντίνα, Χρόνια Πολλά, να εκπληρωθούν όλοι οι προσωπικοί της στόχοι και να ζήσει με την ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...