PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε η Βλάχου στο Αιγάλεω

Ανανέωσε η Βλάχου στο Αιγάλεω

Τα «κυανόλευκα» του Αιγάλεω για μια ακόμη χρονιά θα φορά η Κατερίνα Βλάχου η οποία ανανέωσε με το City και θα παραμείνει η «μαέστρος» της ομάδας και τη νέα σεζόν στην Preleague.

Στην ομάδα της καρδιάς της για μια ακόμη σεζόν παραμένει η Κατερίνα Βλάχου.  Η διεθνής πασαδόρος έχοντας μια γεμάτη και πετυχημένη παρουσία στην Preleague, υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας της με το Αιγάλεω το οποίο θέλει να παρουσιαστεί εκ νέου ανταγωνιστικό και στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανανέωση της Κατερίνας Βλάχου που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το City, καθώς για την 20χρονη πασαδόρο είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον δύο ομάδες από την Α1 και μια ομάδα του εξωτερικού.

Ωστόσο η αγάπη της νεαρής αθλήτριας για το Αιγάλεω μέτρησε περισσότερο και έτσι θα παραμείνει στην ομάδα των Δυτικών προαστίων για 9η συνεχόμενη χρονιά.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...