Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Κιόση ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Κιόση ο ΠΑΟΚ

Η Ελένη Κιόση ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει στην Volleyleague φορόντας τα «ασπρόμαυρα» του Δικεφάλου του Βορρά που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και τη φετινή χρονιά…

Μαζί στην Volleyleague θα πορευθούν Κιόση και ΠΑΟΚ καθώς η διεθνής διαγώνια συμφώνησε με την διοίκηση των «ασπρόμαυρων» και δηλώνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα και τη νέα χρονιά.

Με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δικέφαλο, η Ελένη Κιόση δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου «Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα είναι μία πολύ ωραία χρονιά στην Α’1, τόσο για τον Σύλλογο όσο και για τις αθλήτριες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ και αυτοί δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστείς. Θα δουλέψουμε όλοι για να πρωταγωνιστήσουμε και την φετινή χρονιά».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Κιόση, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 34χρονη διαγώνιος, γεννηθείσα του 1985, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, οπού αγωνιζόταν με την Trentino Rosa, ομάδα της Α2 Κατηγορίας της Ιταλίας.

Την περασμένη χρονιά, ήταν εκ των κύριων εκφραστών του Συλλόγου μας, στην επίτευξη της ανόδου στα… σαλόνια της Α’1 κατηγορίας.

Καλή επιτυχία Ελένη! Πάμε ΠΑΟΚ!