Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωσε Κομητούδη ο ΟΦΗ

Ανανέωσε Κομητούδη ο ΟΦΗ
Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, αναζητούσε ένα ακόμη πασαδόρο, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της, κινήσεις και τον βρήκε στο πρόσωπο του 24χρονου Δημήτρη Κομητούδη.

Ο Σερραίος βασικός πασαδόρος του ΟΦΗ, στην κατάκτηση της ιστορικής ανόδου στην Volley League, θα συνεχίσει τελικά στις τάξεις του ΟΦΗ, καθώς αυτή είναι η απόφαση, του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Ο Κομητούδης, ήταν από την αρχή στο πλάνο του ΟΦΗ, εξέταζε όλο αυτό το διάστημα προτάσεις και από άλλες ομάδες της VolleyLeague, αλλά τελικά είπε το ναι, στην πρόταση του ΟΦΗ και θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ετσι, ένας ακόμη παίκτης από την περσινή φουρνιά παικτών, που ανέβασε τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει, θα συνεχίσει στο ρόστερ.

«Συνέχεια στις επιτυχίες και στην Volley League»

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω με τον ΟΦΗ στην VolleyLeague. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας, αλλά και η δική μου, που θα παίξουμε στην μεγάλη κατηγορία και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Εχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πέρσι, καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και εύχομαι και η φετινή χρονιά, να είναι μια συνέχεια της προηγούμενης, με μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα».

Ο Δημήτρης Κομητούδης γεννήθηκε στις 4/10/1995 στις Σέρρες. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και έχει ύψος 1μ94. Εχει αγωνιστεί στον ΑΟ Σερρών, στον Πήγασο Πολίχνης και στον Αίαντα Ευόσμου. Το 2017 είχε ένα πέρασμα από την Γαλλική Mende Volley Lozere. Το 2018 ως αθλητής του ΟΦΗ, κλήθηκε για προπονήσεις με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.