Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε η Κοσμά και ετοιμάζει «ροπαλιές» στην Α1

Ανανέωσε η Κοσμά και ετοιμάζει «ροπαλιές» στην Α1

Οι ανανεώσεις βασικών στελεχών της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς συνεχίζονται και μετά τις Κουτουξίδου-Κωνσταντίνου, σειρά πήρε η Σοφία Κοσμά που κράτησε το «ρόπαλό» της και ανυπομονεί για νίκες και στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Η Ελληνίδα ακραία μιλώντας αποκλειστικά στο Volleyplanet.gr για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ηρακλή Κηφισιάς είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα για έναν ακόμη χρόνο! Ξεκινήσαμε ήδη από πέρυσι κάτι καλό και φέτος θα συνεχίσουμε στην Α1 με κάτι πολύ καλύτερο. Για στόχους είναι ακόμα νωρίς να θέσουμε απ’ τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί τελείως”!

Σχολιάζοντας το αν υπάρχει ανυπομονησία και το πόσο διαφορετικό είναι το συναίσθημα της παραμονής σε μια ομάδα που κέρδισε την άνοδο στην Α1 και ετοιμάζεται για τα… μεγάλα σαλόνια, η Κοσμά σημείωσε: “Σίγουρα υπάρχει μεγάλη προσμονή ενόψει της νέας σεζόν! Το πρωτάθλημα και επομένως οι αγώνες θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό απ’ότι στην Α2, κάτι το οποίο εξιτάρει κάθε αθλητή! Το δέσιμο που έχω με την ομάδα της Κηφισιάς είναι μεγάλο καθώς ξεκίνησα το βόλεϊ στην ομάδα αυτή, επομένως χαίρομαι πολύ που ανέβηκε και πάλι στην Α1 και υπήρξα και εγώ μέρος της επιτυχίας αυτής και ευελπιστώ να τη διατηρήσουμε για αρκετό καιρό στην κατηγορία αυτή και χρόνο με το χρόνο να ανεβαίνουμε και ένα σκαλί στις επιτυχίες ξεκινώντας από φέτος”!

kosma_selfie