A2

Ανανέωσε με Κωστάμη η Κόρινθος

Ανανέωσε με Κωστάμη η Κόρινθος

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελισάβετ Κωστάμη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο ΑΣΠ Κορίνθου ο οποίος συνεχίζει την ενίσχυση του εν όψει της νέας χρονιάς…

Η ανακοίνωση του ΑΣΠ Κορίνθου

«Μετά από μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά,  η Ιδιαίτερα έμπειρη παίκτρια συμφώνησε με την διοίκηση του Σωματείου και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ  που συνεχίζει να ενισχύεται με παίκτριες ενόψει του δύσκολου Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η Ελισάβετ Κωστάμη έχει γεννηθεί στο Βόλο, είναι απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει ύψος 1,80, αγωνίζεται ως ακραία – διαγώνια. Ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 13 χρονών, αγωνίστηκε στις  τοπικές Ομάδες της Νίκης Βόλου (Β΄ Εθνική κατηγορία), όπου και πήρε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, και Αργώ Βόλου.

Το 2005 και 2006 αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με τις  ομάδες του Φιλαθλητικού   και του Π.Α.Ο.Κ. .

Από το 2001 έως και το 2007 ήταν στην Εθνική Ομάδα Beach Volley όπου έχει κατακτήσει:

  • 5η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,
  • 4η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,
  • 2 Χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα,
  • 2 Χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων Γυναικών,
  • Αργυρό μετάλλιο στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των γυναικών,
  • 9 Χρυσά μετάλλια σε open και master Τουρνουά.

Η έμπειρη  Βολιώτισσα, προσθέτει ένα εξαιρετικό αβαντάζ για την Γυναικεία ομάδα του Σωματείου μας.

Εδώ και τρία χρόνια απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας, αλλά η αγάπη της για το Βόλεϊ είναι τόσο δυνατή,  που  δεν την  αφήνει εκτός γηπέδου!

Πιστεύουμε πως, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Έλσα θα δώσει  τον καλύτερό της εαυτό για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.  Ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα να είναι υγιής  και είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουμε και το φετινό ταξίδι».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...