PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Λύρα το Αιγάλεω

Ανανέωσε με Λύρα το Αιγάλεω

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Λύρα για 2η συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιγάλεω , με την 21χρονη λίμπερο να δηλώνει χαρούμενη που θα φορά και τη νέα σεζόν τα «κυανόλευκα» του City.

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για το Αιγάλεω ξεκίνησε ήδη, με την Λύρα να είναι η πρώτη που ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα των Δυτικών προαστίων και να συνεχίζει στις «κυανόλευκες».

Η νεαρή λίμπερο συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Αιγάλεω Παντελή Βλάχο και δήλωσε έτοιμη να δουλέψει σκληρά για την επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι στο Αιγάλεω και τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η 21χρονη λίμπερο.

H ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Αιγάλεω ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με την Μαριαλένα Λύρα.
Η Μαριαλένα Λύρα γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1998 και αγωνίζεται ως #λίμπερο. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Κηφισιάς, την ΑΕΚ και για δεύτερη σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Α.Ο. Αιγάλεω.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...