Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Γουγούση ο Άρης

Ανανέωσε με Γουγούση ο Άρης

Την ανανέωση με την 18 χρονη ακραία, Αναστασία Γουγούση-Καμάτσο, ανακοίνωσε ο Άρης. Οι «κίτρινες» της Θεσσαλονίκης που έχουν ενισχυθεί με Κελεσίδου, Καραφουλίδου, Αλεξάκου, Κωνσταντινίδου, έχουν ανανεώσει με Καετάνο, Πεσόα, Χίτζιου ενώ έχουν αποχωρήσει οι Τυφλιώρη, Καλανταρίδου, Τσομπανίδου, Ιακωβίδου, αναφέρουν στην σελίδα τους για την Γουγούση:

« Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αναστασία Γουγούση-Καμάτσο, για την επόμενη χρόνια. Η Αναστασία Γουγούση-Καμάτσο αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, έχει ύψος
1.85 και είναι γεννημένη στις 23-05-1998.

Η Γουγούση-Καμάτσο, αξίζει να σημειωθεί, πως την φετινή χρονιά, αναδείχθηκε την 17η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, mvp όλου του πρωταθλήματος, στην νίκη της ομάδας μας με 3-0.

Η Αναστασία Γουγούση-Καμάτσο δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: «Χαίρομαι που θα μείνω στην ομάδα τουΆρη. Εύχομαι η ομάδα να πάει και την νέα χρονιά καλά και να εκπληρώσει τουςστόχους της. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να δώσω ότι καλύτερο μπορώ και να δικαιώσω τον προπονητή της ομάδας που με εμπιστεύτηκε για ακόμα μια χρονιά.»