Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωσε με Ορφανό ο Πηγασος

Ανανέωσε με Ορφανό ο Πηγασος

Με τον Γιάννη Ορφανό στον πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Πήγασος Πολίχνης που ανακοίνωσε την ανανέωση με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Γιάννης Ορφανός με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πήγασο δήλωσε «Μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης την συνέχιση της συνεργασίας μας και για την επόμενη χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος από αυτή την συνεργασία όπως και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και η ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να γίνουμε καλύτεροι και να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας και την επόμενη σεζόν».

Η ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης

Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον κόουτς Ορφανό καθώς όπως αποδείχθηκε το προηγούμενο διάστημα υπάρχει η ίδια φιλοσοφία και ο κοινός στόχος να συνεχίσουμε προσηλωμένοι την προσπάθεια για να πάει ο Πήγασος ένα βήμα μπροστά.