Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Πήττα ο Άρης

Ανανέωσε με Πήττα ο Άρης

Την ανανέωση της συνεργασίας με τη Λαμπριάννα Πήττα (νο 4 στη φωτό), ανακοίνωσε ο Άρης. Η νεαρή 18 χρονη κεντρική (1μ82) είχε κάνει την έκπληξη τη σεζόν που έληξε, οταν αναδείχτηκε Μvp της 7η αγωνιστικής κόντρα στον Πανναξιακό με 3-2 και είχε σημειώσει 9 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κίτρινων» που έχουν αλλάξει αρκετά το περυσινό τους ρόστερ:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας
του με την Λαμπριάννα Πήττα, για την επόμενη χρόνια.

Η Πήττα αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, έχει ύψος 1.82 και είναι γεννημένη στις 30/01/1998.

Η Πήττα αξίζει να σημειωθεί πως προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας, είναι διεθνής με τις Εθνικές νεανίδων και κορασίδων, ενώ την φετινή χρονιά, στην 7η αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό αναδείχθηκε mvp.

Η Λαμπριάννα Πήττα δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: ” Χαίρομαι που θα είμαι στον Άρη για ακόμα μια χρονιά, καθώς είναι και η ομάδα στην οποία ξεκίνησα να παίζωβόλει.

Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία. Τέλος, εύχομαι σε όλα τακορίτσια να έχουν μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει η
ομάδα τους στόχους της.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...