Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Πορφύρα η Ροντρίγκεζ

Ανανέωσε με Πορφύρα η Ροντρίγκεζ
Την φανέλα του Πορφύρα θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνά Ροντρίγκεζ καθώς η διοίκηση του Πειραϊκού συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Λατίνα αθλήτρια.
Παρά το γεγονός πως η φετινή χρονιά ήταν από τις πλέον δύσκολες του ελληνικού βόλεϊ και οι ομάδες της Volleyleague γυναικών δοκιμάστηκαν αρκετά, η Ταϊνά Ροντρίγκεζ συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ελλάδα και να κοσμεί τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας.
Η Βραζιλιάνα διαγώνια δεν χρειάστηκε να περιμένει αρκετές ημέρες προκειμένου να πάρει την απόφασή της και έτσι έδωσε τα χέρια με τους παράγοντες του Πορφύρα που έχουν έτοιμο τα 11/15 του ρόστερ εν όψει της επόμενης χρονιάς.
Η Ταϊνά, που με την συμπεριφορά και το ήθος της ενσωματώθηκε απόλυτα στην οικογένεια του Πορφύρα αναφερόμενη στην ανανέωση της συνεργασίας της δήλωσε «Είμαι ευτυχισμένη για την ανανέωση μου με τον Πορφύρα, καθώς είμαστε παραπάνω από μία ομάδα, είμαστε κυριολεκτικά μία οικογένεια και είμαι χαρούμενη που θα είμαι και πάλι μέλος της και νιώθω πολύ όμορφα που θα γυρίσω στον Πορφύρα».
Η ανακοίνωση του Πορφύρα 
Η 25χρονη Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνά Ροντρίγκες θα φορά τη φανέλα του Πορφύρα και στη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς, συμφώνησε και ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα μας. Για την Ταϊνά δεν υπάρχει «νωρίς» ή «αργά», ούτε για τον Πορφύρα, που ήδη έχει κλείσει τα 11/15 από την ομάδα της νέας σεζόν, καθώς, προγραμματίζουμε και κινούμαστε ανάλογα.
Αφοσίωση, εμπιστοσύνη και ανταμοιβή στην ΟΜΑΔΑ της καρδιάς, τον Πορφύρα, όπου χρήμα δεν υπάρχει, αλλά, η αγάπη, το μεράκι, η στοργή, η φροντίδα και η έγνοια περισσεύουν.