Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Πορφύρα η Ποντικάκη

Ανανέωσε με Πορφύρα η Ποντικάκη

Μετά τις αποδεσμεύσεις ήρθε η ώρα των ανανεώσεων στον Πορφύρα με την Αναστασία Ποντικάκη να παραμένει στην ομάδα της Φρεατύδδας για 3η συνεχόμενη χρονιά και να δηλώνει ορεξάτη και ανυπόμονη να ξεκινήσει η νέα σεζόν… 

Αποφασισμένη να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της δηλώνει η Αναστασία Ποντικάκη. Η νεαρή Χανιώτησα που σπουδάζει στον Πειραιά, μετά απο τις δύο πρώτες της χρονιές στον Πορφύρα συμφώνησε και για 3η σεζόν. 

Η 20χροονη κεντρικός μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της στους “ροσσονέρι” τόνισε “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για 3η συνεχόμενη χρονιά στην οικογένεια του ΠΟΡΦΥΡΑ και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της νέας αυτής χρονιάς. Εύχομαι η φετινή σεζόν να είναι γεμάτη υγεία, όρεξη για ομαδική δουλειά και επίτευξη των νέων στόχων “.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Στον ανανεωμένο Πορφύρα, συνεχίζει, με πρωταγωνιστικό ρόλο που κέρδισε με την συστηματική και συνεπή δουλειά της την προηγούμενη διετία, η Αναστασία Ποντικάκη.

Η Χανιώτισα κεντρική, η οποία γεννήθηκε το 2000 και ανήκει στον Κύδωνα -που διευκολύνει άψογα την Αναστασία μας στις σπουδές της ( θα γίνει μία πολύ καλή φυσικοθεραπεύτρια ) στον Πειραιά- κάνει την αρχή για τον ΄΄ νέο Πορφύρα΄΄ που δίνει χώρο σε ταλαντούχα παιδιά, με δίψα να διεκδικήσουν θέση και ρόλο στην Α1 με την φανέλα της ομάδας που δημιουργεί και αναδεικνύει αθλήτριες.