Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Σαντορίνη η Μεταξά

Ανανέωσε με Σαντορίνη η Μεταξά

Κάτοικος Σαντορίνης και τη νέα χρονιά θα παραμείνει η Ναταλία Μεταξά καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμη έτος με την έμπειρη κεντρικό…

Έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της δηλώνει η Ναταλία Μεταξά που θα παραμείνει στις «κυανόλευκες» των Κυκλάδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η νεαρή Θεσσαλονικιά κεντρικός μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με την ομάδα της Σαντορίνης δήλωσε « Είμαι πολύ χαρούμενη που θα πλαισιώνω και φέτος την ομάδα της Σαντορίνης! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύεται για δεύτερη χρονιά, όπως επίσης και τον Κ. Ρούσση που με πιστεύει και θα συνεργαστούμε για μια ακόμα φορά! Από μεριά μου θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει τους στόχους της! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!».

H ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Το ΔΣ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για ένα ακόμα χρόνο με την κεντρική μπλοκέρ Ναταλία Μεταξά. Ευχόμαστε στην αθλήτρια να έχει πάνω απ’ όλα υγεία και η σεζόν 2017-2018 να είναι απόλυτα επιτυχημένη και παραγωγική.

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!