Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Σιδεράτου ο Πορφύρας

Ανανέωσε με Σιδεράτου ο Πορφύρας

Την ανανέωση της συνεργασίας του για 4η συνεχόμενη χρονιά με την Δέσποινα Σιδεράτου ανακοίνωσε ο Πορφύρας έπειτα από την συμφωνία με την 23χρονη διαγώνια αλλά και τον Νηρέα Χίου όπου ανήκει.

Την φανέλα του Πορφύρα για μια ακόμη χρονιά θα φορά η Δέσποινα Σιδεράτου που συνεχίζει κανονικά στην ομάδα του Πειραιά.

Η 23χρονη διαγώνια παράλληλα θα είναι και προπονητήτρια σε τμήμα υποδομών των «ροσονέρι» που συνεχίζουν να επενδύουν στις ακαδημίες τους προαναγγέλλοντας και 5η αθλήτρια που θα στελεχώσει την γυναικεία ομάδα και η οποία θα προέρχεται από τα «σπλάχνα» της έχοντας βγάλει το πρώτο της δελτίο στον Πορφύρα.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Η 23χρονη διαγώνια Δέσποινα Σιδεράτου παραμένει στον Πορφύρα, μετά από συμφωνία με τον Νηρέα Χίου.

Η Δέσποινα θα φορά την φανέλα του Πορφύρα για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ θα είναι και προπονήτρια σε τμήμα υποδομών.

Με την στάση της, η Δέσποινα έδειξε ότι ήθελε, ολόθερμα, να μείνει στον Πορφύρα και να ενισχύσει την ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία και αυτό έγινε.

Πλέον, το ρόστερ του Πορφύρα για τη σεζόν 2018-2019 αποτελείται από τις :

Σέλλει Άντερσον, Ειρήνη Νικολάκη ( πασαδόροι ), Άννα Φωτεινού, Νόβη Γκούρα, Εμιλι Κωνσταντέλλου, Αναστασία Ποντικάκη ( κεντρικοί ), Μαριαλένα Δραγουμάνου, Εβελίνα Θαλασσινού, Κέλλυ Ευθυμιάδη, Ελένη Ζαννή ( ακραίες ), Δέσποινα Σιδεράτου ( διαγώνια ), Μαριάννα Λιάρου , Ιφιγένεια Σαμπάτη ( λίμπερο).

Θα υπάρξει ακόμα μία μεταγραφική προσθήκη ενώ οι 4 αθλήτριες με πρώτο δελτίο στον Πορφύρα θα γίνουν 5 με την προσθήκη μίας ακόμα αθλήτριας από την Ακαδημία μας, καθώς εμπιστευόμαστε τις υποδομές μας και ( γενικά ) παιδιά με ταλέντο, ανεξαρτήτως ηλικίας, κάθε χρόνο και πιο έντονα.

Μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας, έως τώρα, τα 23.5 χρόνια.

Πέρσι, ο αντίστοιχος μέσος όρος ήταν τα 25.5 χρόνια.