PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε στο City η Κανελλοπούλου

Ανανέωσε στο City η Κανελλοπούλου

Την φανέλα του Αιγάλεω για 2η συνεχόμενη χρονιά θα φορά η Γωγώ Κανελλοπούλου καθώς η ομάδα των Δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ταλαντούχα αθλήτρια. 

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωσή της η νεαρή λίμπερο τόνισε ”Ειμαι πολυ χαρουμενη που για αλλη μια χρονια θα αγωνιζομαι με τη φανελα του Αιγάλεω. Επέλεξα και φετος την ομαδα των δυτικων προαστιων διοτι με την καθοδηγηση της coach μας,την στηριξη της διοικησης και του κόσμου και με την προσθηκη ταλαντουχων αθλητριων θα ειναι μια χρονια με υψηλους στοχους και θετικα αποτελέσματα. Εύχομαι υγεία σε όλους , στις συμπαίκτριες μου και σύντομα η επιστροφή στο πρωτάθλημα” .

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω 

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Γωγω Κανελλοπουλου. Η Γωγω υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 2η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...