Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωση στον  Άρη

Ανανέωση στον  Άρη

Στην γυναικεία ομάδα του Άρη θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά Ζωίδου, Καθάριου και Μπάκα με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να προωθεί τις νεαρές αθλήτριες δίνοντας τους την δυνατότητα να δείξουν τις δυνατότητές τους στην Α1.

Η ανακοίνωση του Άρη

Το γυναικείο τμήμα volley του Αρη, ανακοινώνει πως οι αθλήτριες του συλλόγου μας, Ελπινίκη Ζωίδου, Αριάδνη Καθάριου και Έλενα Μπάκα, από την νέα χρονιά θα αποτελούν μέλη της γυναικείας ομάδας.

Η Ελπινίκη Ζωίδου είναι γεννημένη στις 21/11/2000 και έχει ύψος 1.71. Την φετινή χρονιά αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, όσο και των κορασίδων.Παράλληλα, βγήκε και MVP του Final Four κορασίδων της ΕΠΕΣΘ.

Η Αριάδνη Καθάριου αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, είναι γεννημένη στις 28/11/2000 και έχει ύψος 1.88. Τη φετινή χρονιά αναδείχθηκε καλύτερη μπλοκέρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων.

Η Έλενα Μπάκα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, είναι γεννημένη στις 15/10/2001 και έχει ύψος 1.83. Αποτέλεσε ενεργό μέλος σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου μας (κορασίδες-νεάνιδες), ενώ τη περσινή χρονιά αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ.