Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Άναψαν οι μηχανές» στη Σύρο

«Άναψαν οι μηχανές» στη Σύρο

Την επίσημη πρεμιέρα της νέας περιόδου 2016-2017 πραγματοποίησε χθες 1η Σεπτεμβρίου η ομάδα της Σύρου στην φυσική της έδρα την κλειστή αίθουσα «Γιάννης Γουλανδρής».

Οι “Πειρατές” που έδωσαν το παρών, αφού υπήρχαν κάποιες απουσίες λόγω υποχρεώσεων των παικτών, ντυμένοι στις νέες εμφανίσεις της ομάδας “GIVOVA”, άκουσαν τι ευχές και τις οδηγίες του Ντούσκο Νίκολιτς ,για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν και αφού έκαναν το καθιερωμένο “σντο”, ξεκίνησαν τη νέα χρονιά κάτω από τις οδηγίες του Σέρβου γυμναστή Γιόβαν Πέτροβιτς για τις ασκήσεις προθέρμανσης και στη συνέχεια  έπιασαν μπάλα με τίς οδηγίες του Ντούσκο Νίκολιτς.

efraimidis_foinikas_syros

Ένας εκ των παικτών του Φοίνικα Σύρου, που “πάτησε” για πρώτη φορά στο «Γιάννης Γουλανδρής», μονότι  υπήρξε και στο παρελθόν παίκτης της ομάδας, ο Δημήτρης Εφραιμίδης στις πρώτες του φετινές δηλώσεις στο Sportcyclades24.gr δεν έκρυψε την ικανοποιήσή του για την επιστροφή του στο νησί και την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν. “Η Σύρος είναι ένα πανέμορφο νησί με πολύ φιλόξενους ανθρώπους, Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και ανυπομονώ να δώσω το καλύτερό μου για αυτή την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και όλα τα άλλα έρχονται».

Οι προπονήσεις  από την Δευτέρα θα είναι ανοικτές και έτσι οι φίλοι της νησιτικής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθούν από κοντά.

Πηγή: Sportcyclades24.gr
Φωτό: Α. Solaris