Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ανάσα» για Μακεδόνες Αξιού

«Ανάσα» για Μακεδόνες Αξιού

Ανάλυσε το

Νίκη-ανάσα για τους Μακεδόνες Αξιού, οι οποίοι επικράτησαν του Ηρακλή με 3-0 στο τοπικό ντέρμπι και πλησίασαν στον πόντο(13β) το Ανατόλια(14β) που είχε ρεπό.

Να σημειωθεί ότι ο «γηραιός» αν και είχε νέο προπονητή τον Νίκο Μοσχοφίδη και πάλεψε τα δύο από τα τρία σετ δεν μπόρεσε να κάνει την παρθενική του νίκη στην Α1.

Τάδε έφη…

Νίκος Μοσχοφίδης: (Ηρακλής)«Οι Μακεδόνες είχαν κίνητρο και φάνηκε στην αρχή, αλλά με εξαίρεση στο πρώτο σετ που χάσαμε εύκολα, στα άλλα δύο προσπαθήσαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω όμως πληρώσαμε τα λάθη απειρίας που κάναμε»

Μανώλης Σκουλικάρης:(Μακεδόνες Αξιού) «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος για εμάς. Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά μετά μπήκαμε στο ρυθμό του Ηρακλή και το β’ σετ έκρινε το αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε και τώρα έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 12-25, 21-25, 21-25

Ηρακλής (Μοσχοφίδης) Βέλλιου, Στεφανίδου , Τουκμενίδου, Καραφουλλίδου Ν., Αλτίνη, Πάντεβα, Καλαϊτζίδου –λ / Κουσιδώνη, Δάρδα, Καράτερζη, Δαμιανίδου

Μακεδόνες (Σκουλικάρης) Αλεξάκου, Νέβιλ, Πολυνοπούλου, Δρακουλίδου, , Γάτση 4, Σπανού, Μυρίδου –λ / Αναγνώστου –λ, Χαραβελούλη, Γιαννούλη, Καραφουλλίδου Αλ.