Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η ανάσα σου, ανάσα μου!

Η ανάσα σου, ανάσα μου!

Φοίνικας Σύρου και Λαμία ψάχνουν τη νίκη στην μεταξύ τους αναμέτρηση (6/12, 19.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης) προκειμένου να «ανασάνουν» βαθμολογικά την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τους νησιώτες να προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ αλλά να ψάχνουν περαιτέρω αναρρίχηση στη βαθμολογία και τους Λαμιώτες να θέλουν να «σπάσουν το ρόδι» στο ντεμπούτο του νέου βραζιλιάνου πασαδόρου Ντε Σόουζα Τζερόνιμο Φαμπιάνο.

Ο Ηλίας Λάππας αλλά και ο Λυκούργος Ρούσσης λόγω των υποχρεώσεων τους στο στρατιωτικό πρωτάθλημα. Ο Λάππας που κατέκτησε και τον τίτλο με την Πυροσβεστική, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Λίγκας, τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις. Η νίκη επί της ΑΕΚ μας έκανε πολύ καλό και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας είναι δύσκολος διότι η Λαμία θα ρισκάρει στο παιχνίδι της και θα παρουσιαστεί με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού διότι θα έχει στη σύνθεση της νέο βραζιλιάνο πασαδόρο. Κοιτάμε την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά. Εχουμε κι εμείς τις δυσκολίες μας αλλά παλεύουμε να τις ξεπεράσουμε και να παρουσιάζουμε καλό σύνολο. Ο κόσμος σίγουρα θα μας στηρίξει και θέλουμε να τον αποζημιώσουμε».

«Τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη»

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Γ.Σ. Λαμίας Γιάννης Μέλκας έχει πονοκέφαλο λόγω του Ηρακλή Παπαδόπουλου που δεν προπονήθηκε όλη την ενδομάδα λόγω μικρού διαστρέμματος. Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας ανέφερε: «Δυστυχώς τα προβλήματα μας συντροφεύουν πάντα αλλά έχουμε δύναμη και υπομονή. Για πολλοστή φορά καλούμαστε να αγωνιστούμε με νέο σχήμα. Ελπίζω ο Παπαδόπουλος να αγωνιστεί και να έχει το ρυθμό που είχε πριν τον τραυματισμό του. Ο Τζερόνιμο Φαμπιάνο έχει κάνει μόνο τρεις προπονήσεις, γνωρίζεται με τον Λεόν Γκιμαράες διότι ήταν συμπαίκτες και σε άλλη ομάδα. Ο Φοίνικας προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ και στην έδρα του μαζί με το κόσμο του είναι πολύ δυνατός. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».