LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Αναβλήθηκε για την Κυριακή, λόγω διακοπής ρεύματος, το ματς στη Βέροια

Αναβλήθηκε για την Κυριακή, λόγω διακοπής ρεύματος, το ματς στη Βέροια

Την Κυριακή στις 14.00 θα συνεχιστεί το ματς της α’ φάσης του Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας και του Α.Ο.Ν Σ. Μίλων στη Βέροια, που διακόπηκε στο 21-20 του 1ου σετ λόγω γενικής διακοπής ρεύματος. Το αυριανό ματς θα ξεκινήσει από το 0-0.

Οι διαιτητές Παπαδογούλας, Δανιηλίδου τήρησαν τον κανονισμό και περίμεναν 90 λεπτά προκειμένου να φτιαχτεί η βλάβη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά το φύλλο αγώνος έκλεισε.

Στα 22 λεπτά πάντως παιχνιδιού που διεξήχθη στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας, η φιναλίστ ομάδα της περσινής διοργάνωσης, Φίλιππος Βέροιας, που ξεκίνησε με Βαρβεσιώτη αντί Τζιουμάκα στη διαγώνιο, με την παρουσία και του αρχηγού Προύσαλη (είχε χάσει το α’ ματς λόγω τραυματισμού), δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που ηττήθηκε με 3-0 σετ από τους φιλοξενούμενους στην πρεμιέρα της Volleyleague.

Στους 41 πάντως πόντους του α’ σετ που παίχθηκε χωρίς να ολοκληρωθεί, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, χωρίς καμία εξ αυτών να μπορεί να ξεφύγει με διαφορά πάνω από δύο πόντους, μέχρι και το 16-16. Με το καλό μπλοκ του Μίλωνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 18-16 με τον Καισλασάλο, αλλά από άουτ του Φινλανδού σε σερβίς και επίθεση, έδωσαν προβάδισμα με 21-20, στην ομάδα της Βέροιας, αναγκάζοντας τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σάκη Ψάρρα, να καλέσει σε τάιμ άουτ.

Κάπου εκεί όμως είχαμε τη συσκότιση, λόγω βλάβης στο κεντρικό πίνακα του δικτύου του γηπέδου, που έδωσε στο “ΔΑΚ Δ. Βικέλας”, μία… ρομαντική πινελιά και υποχρέωσε τις δύο ομάδες να λύσουν τους λογαριασμούς στην πρώτη πράξη της πρόκρισης, στην αναμέτρηση της Κυριακής στις 14.00. Σύμφωνα με τους κανονισμούς σχετικά με τις περιπτώσεις αναβολής λόγω ανωτέρας βίας η αναμέτρηση θα πρέπει να οριστεί εντός 24ωρου.

Οι διαιτητές Παπαδογούλας, Δανιηλίδου τήρησαν τον κανονισμό και περίμεναν 90 λεπτά προκειμένου να φτιαχτεί η βλάβη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά το φύλλο αγώνος έκλεισε, με το νέο αγώνα να προγραμματίζεται εκ νέου για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 (΄Live Streaming από την ESAP TV και το volleyleague.gr), με το αποψινό σκορ πόντων να μηδενίζεται και να αρχίζει από το 0-0.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...