CHAMPIONS LEAGUE

Αναβλήθηκε το Παρί-Ντιναμό Μόσχας

Αναβλήθηκε το Παρί-Ντιναμό Μόσχας

Λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που συγκλόνισε πριν από δύο 24ωρα το Παρίσι, η CEV αποφάσισε και επισήμως την αναβολή το ματς της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα, αλλά όπως ανέφεραν πρόσφατα άνθρωποι της ομάδας της Μόσχας “οι Γάλλοι διοργανωτές μας είπαν ότι δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε μετέπειτα ημερομηνία”.

Χαρακτηριστικό είναι δε το γεγονός ότι η αναχώρηση της ρωσικής αποστολής για το Παρίσι ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου, ωστόσο η μοσχοβίτικη ομάδα παρέμεινε στην έδρα της, όπου ξεκίνησε ήδη προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ο πρόεδρος της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς και όλα τα μέλη της οικογένειας του ευρωπαϊκού βόλεϊ που μοιράζονται τη θλίψη του γαλλικού λαού εξέφρασαν τα συλλυπητήριά, τις σκέψεις και τις προσευχές τους για τα θύματα της επίθεσης, τις οικογένειές τους και σε όλους στο Παρίσι και στη Γαλλία.