ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αναβολές αγώνων στην ΕΣΠΕΚΕΛ

Αναβολές αγώνων στην ΕΣΠΕΚΕΛ

Αναβολή όλων των αγώνων πρωταθλήματος της Ένωσης της μετά το αδιέξοδο με το θέμα της διαιτησίας αποφάσισε η ΕΣΠΕΚΕΛ  και κάλεσε τα σωματεία σε συγκεντρώσεις σε Θεσσαλία και Λαμία για ενημέρωση….

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Παρά τις προσπάθειές μας για την επίλυση του αδιεξόδου στον τομέα της Διαιτησίας δεν κατέστη δυνατόν να φτάσουμε σε κάποια λύση. Με συνέπεια αυτού, αποφασίζουμε την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων της αρμοδιότητάς μας για το Σαββατοκύριακο 22-23/11/2014.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης , αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει το κάθε Σωματείο, καλούμε σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις τα Σωματεία της Θεσσαλίας το Σάββατο 22-11-2014 στις 13.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας (κυλικείο) , τα δε Σωματεία της Στερεάς Ελλάδας την Κυριακή 23-11-2014 και ώρα 17.00 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, για ενημέρωση των ενεργειών της Ένωσής μας και καθορισμό των περεταίρω ενεργειών μας.

Η παρουσία όλων είναι άκρως απαραίτητη και αναγκαία διότι κρίνεται πλέον πολύ σοβαρά το μέλλον της ύπαρξης της Ένωσής μας και κατ’ επέκταση των Σωματείων μας».