ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αναβολή λόγω…διαπραγματεύσεων

Αναβολή λόγω…διαπραγματεύσεων

Για μια ακόμη χρονιά η Α1 ξεκινά με… αναβολή επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα προγνωστικά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών. Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος δημιουργώντας αρνητική παράδοση, αφού πέρσι αιτία αναβολής  ήταν η παράταση συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ και φέτος η… μη συμφωνία με τους διαιτητές. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως κοινός παρανομαστής το…οικονομικό.

Οι οικονομικές διαφορές και η μη επίτευξη συμφωνίας με τους διαιτητές για τις αποζημιώσεις τους οδήγησαν την ΕΣΑΠ στο να ανακοινώσει και επίσημα την αναβολή της 1ης αγωνιστικής και την σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΑΠ

«Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παράλληλα συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ένωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας».