Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αναβολή στην Γενική Συνέλευση

Αναβολή στην Γενική Συνέλευση

Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΑΑ του Εθνικού αποφασίστηκε εχθές στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ο πρόεδρος του νυν  ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας απουσίαζε λόγω υγείας και αποφασίστηκε οι αρχαιρεσίες να πάνε λίγες ημέρες πιο πίσω…

Μπορεί να είχαν ανακοινωθεί  για την Δευτέρα οι εκλογές στους «κυανόλευκους» για την ανάδειξη νέου ΤΑΑ, ωστόσο παρά την παρουσία 40 περίπου μελών του Εθνικού αποφασίστηκε να καθυστερήσει κατά λίγες ημέρες η διαδικασία.

Επισήμως, η Γενική Συνέλευση υπό την προεδρία του προέδρου του Ερασιτέχνη Μανόλη Βουκουρεσλή (στην φωτό αρχείου προεδρεύει σε παλιότερη συνέλευση) δεν προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων που είχαν οριστεί στην ημερήσια διάταξη διότι δεν παραβρέθηκε ο πρόεδρος του απερχόμενου ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας.

Ο ίδιος έστειλε μια επιστολή και εξήγησε ότι το γνωστό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί δεν του επιτρέπει να παραβρεθεί και ζήτησε χρόνο για να ετοιμάσει τον απολογισμό της διοίκησής του.

Με τον πρόεδρο της νυν διοίκησης σαφέστατα δεν μπορούσε να υπάρξει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει αναβολή δίνοντας κατ αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Εθνικού να ελέγξει τα διάφορα παραστατικά και να κάνει καλύτερο οικονομικό έλεγχο σε μια χρονιά που υπήρξαν πολλά  προβλήματα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν  προς τα έξω και ακούγονται ολοένα και περισσότερο υπάρχει έντονο παρασκήνιο στις εκλογές του Εθνικού και αιτία της αναβολής είναι άλλη και όχι η ασθένεια του Γιάννη Τζίμα που ήταν γνωστή σε όλους εδώ και μέρες.