Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αναβρασμός για τα «μαγικά χαρτάκια»

Αναβρασμός για τα «μαγικά χαρτάκια»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια νίκη μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και αυτό έχει φέρει αναβρασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου που ψάχνουν ήδη τα μαγικά χαρτάκια για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/4, 19.00).

Για το λόγο αυτό και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση:

“Ενόψει και του μεγάλου τελικού της Τετάρτης 29/4 και ώρα 19:00  στο PAOK Sports Arena  η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται  η προπώληση των εισιτηρίων.

Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν 3000 εισιτήρια  προς 5 ευρώ για τους συνδέσμους,  τα οποία και θα αφορούν τα πέταλα του γηπέδου και 5000 προς 10 ευρώ για όλο τον υπόλοιπο κόσμο στο μέσο του γηπέδου.

Ταυτόχρονά θα διατεθούν 30 εισιτήρια VIP των 50 ευρώ.

Για την ασφαλή διάθεση και πρόληψη τυχόν διάθεσης πλαστών εισιτήριών η πώληση  των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά  από το PAOK Sports Arena από τις 9πμ έως 11μμ.

Επίσης ανακοινώνεται ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και λόγω της τεράστιας ζήτησης το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ζητάει προκαταβολικά  συγνώμη αλλά διαπιστευμένες κάρτες ελευθέρας εισόδου κάθε ιδιότητας (προπονητές, αθλητές, διαιτητές,  κτλ) δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όπως και δεν θα διατεθεί καμία πρόσκληση”.