Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αναζητούνται βαθμοί στο Κουκούλι

Αναζητούνται βαθμοί στο Κουκούλι
Στο Κουκούλι της Πάτρας, η Παναχαϊκή φιλοξενεί την Ορεστιάδα (5/12, 17.00/7η αγωνιστική) με τις δυο ομάδες να θέλουν βαθμούς πρωτίστως για την παραμονή.

Η μεν Παναχαϊκή προέρχεται από τη νίκη επί της Κύζικου και με τρίποντο θα σκαρφαλώσει στην 8αδα ενώ η Ορεστιάδα ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα καθώς τα περιθώρια κάποια στιγμή θα αρχίσουν στενεύουν.

«Να πιάσουμε απόδοση για τη νίκη»

O Βραζιλιάνος κεντρικός της Παναχαϊκής Πέδρο Ρεκ δήλωσε: «Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να προσέχουμε άσχετα από την βαθμολογική τους θέση. Εμείς στην Αθήνα τα πήγαμε πολύ καλά και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και την Δευτέρα. Είχαμε κανεί πολύ καλή εξάσκηση όλη την εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά και δυνατά. Το κέντρο είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία σαν ομάδα και αν καταφέρουμε να πιάσουμε απόδοση όπως στον προηγούμενο αγώνα, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

«Περιμένουμε το καλό της ομάδας»

Η Ορεστιάδα θα έχει στη διάθεσή της και τον ακραίο Γιάννη Ιωαννίδη που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με τον πασαδόρος της Δημήτρη Ράπτη να σχολιάζει: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία. Την εβδομάδα που πέρασε κάναμε καλή δουλειά. Δεθήκαμε περισσότερο ως ομάδα και πάμε να πάρουμε θετικό αποτελέσματα. Δεν την έχω δει παρακολουθήσει ακόμα την Παναχαϊκή αλλά ξέρω πως είναι δυνατή ομάδα. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο μας σίγουρα έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και ειδικά των ξένων. Ο πρόεδρος προσπαθεί να βρει λύσεις. Έχουν γίνει κάποιες πρωτοβουλίες στην πόλη για να βρεθεί λύση και όλοι μας υπόσχονται πως θα γίνει το καλύτερο για το καλό της ομάδας. Περιμένουμε το καλό της ομάδας και κάνουμε υπομονή».