Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεάδης: «Με καθυστέρηση 13 χρόνων…»

Ανδρεάδης: «Με καθυστέρηση 13 χρόνων…»

Την αποκάλυψη ότι είχε βρεθεί στον Άρη πολύ κοντά πριν 13 χρόνια, έκανε ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο 34 χρονος κεντρικός μίλησε στο PRESSARIS για την απόφασή του να φορέσει τα «κίτρινα» και να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη.

«Η αλήθεια είναι πως είχα στα χέρια μου 2-3 προτάσεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν με ικανοποίησαν. Αντιθέτως, με άφησε ικανοποιημένο η πρόταση του Άρη και έτσι είπα το ‘ναι’.

Σίγουρα, μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Γιάννη Χαριτωνίδη στην ομάδα, που είναι φίλος μου. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής».

Επίσης, ο Ανδρέας Ανδρεάδης υποστήριξε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τον προσέγγισε ο Άρης, αφού και το 2002 βρέθηκε μια ανάσα από τον σύλλογο αλλά τελικά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

«Επί προεδρίας του Θωμά Γιώτα τότε, με είχαν προσεγγίσει οι άνθρωποι του Άρη και ενώ ήμασταν πολύ κοντά, τελικά δεν δώσαμε τα χέρια, καθώς δεν τα βρήκαμε στον οικονομικό τομέα. Τότε, λοιπόν, προτίμησα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».