ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανδρεάδης : «Μπορούμε τη νίκη -πρόκριση»

Ανδρεάδης : «Μπορούμε τη νίκη -πρόκριση»

Έτοιμος να δώσει την μάχη μέχρι τέλους και να κατακτήσει τη νίκη -πρόκριση που θα στείλει την Ελλάδα στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσε στο Volleyplanet ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Αισιόδοξος πως η Ελλάδα μπορεί να σφραγίσει το εισιτήριο προς τα γήπεδα της Πολωνίας δήλωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο έμπειρος Θρακιώτης κεντρικός λίγες ώρες πριν τον καθοριστικό επαναληπτικό κόντρα στην Ισπανία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους συμπαίκτες και την Εθνική μας ομάδα τονίζοντας πως η υπόθεση πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια. Αρκεί να παίξουμε με σοβαρότητα και χωρίς λάθη…

«Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Η τελευταία μας προπόνηση πήγε πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα πάρουμε τη νίκη με 3-0 ή 3-1 για να κατακτήσουμε στη συνέχεια το golden σετ που θα μας οδηγήσει στο Ευρωπαϊκό» δήλωσε ο Ανδρεάδης και συνέχισε «Στόχος της ομάδας ήταν το Ευρωπαϊκό από την αρχή που ξεκινήσαμε στο World League είχαμε πει να κάνουμε εκεί μια καλή εμφάνιση, όπως και έγινε. Βγήκαμε τρίτοι με μια ήττα από τη Σλοβενία και έπειτα στόχος ήταν η πρόκριση του Ευρωπαϊκού πιστεύω. Τα πήγαμε πολύ καλά πιστεύω και αποκλειστήκαμε για δυο σετ, χάσαμε δυο σετ από τη Μολδαβία ενώ με την Ουκρανία ήμασταν μπροστά 19-15 έπρεπε να τον τελειώσουμε 3-0 και τώρα θα είχαμε περάσει ήδη στην επόμενη φάση.

Δυστυχώς πληρώνουμε τα λάθη μας. Δεν τελείωσε κάτι παρόλο που χάσαμε μέσα στην Ισπανία, ακόμα είναι στο χέρι μας είμαστε στην έδρα μας. Η Εθνική ομάδα αποτελείται από πάρα πολύ καλούς παίκτες, και όταν όλοι παίξουμε καλά μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως αποδείξαμε απέναντι στο Βέλγιο και στην Ουκρανία».

Όσον αφορά για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ανδρεάδης επεσήμανε  «Πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία μας και να μην κάνουμε σοβαρά λάθη».

Σχολιάζοντας την βοήθεια του κόσμου ο Θρακιώτης άσος δήλωσε «Πάντα ο κόσμος βοηθάει την ομάδα στα δύσκολα, σε μια δύσκολη φάση μας βοηθά να την κατακτήσουμε αλλά εμείς παίζουμε. Ότι και να κάνει ο κόσμος αν εμείς δεν δείξουμε τον καλό μας εαυτό, θα αποκλειστούμε».

Για το αν είναι ετοιμοπόλεμος παρά την ενόχληση που αισθανόταν υπογράμμισε «Σήμερα πήγα καλύτερα από χτες και αύριο πιστεύω θα είμαι ακόμα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσω και θα τα καταφέρω να βοηθήσω».