Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεάδης: «Θέλω να παίξω με τον Ολυμπιακό»

Ανδρεάδης: «Θέλω να παίξω με τον Ολυμπιακό»

Συνεχίζει την εντατική θεραπεία ο Ανδρέας Ανδρεάδης, προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής  του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη στις 12/11.

Ο έμπειρος κεντρικός του δικεφάλου που ταλαιπωρείται απο τραυματισμό στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν ταξίδεψε στην Κροατία  για τον σημερινό αγώνα  του Τσαμπιονς Λιγκ με τη Μλάντοστ, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ για την κατάσταση που βρίσκεται αλλά και για την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους»:

“Είμαι αρκετά καλύτερα. Περπατώ, πλέον, χωρίς πατερίτσα και πιστεύω ότι από την Δευτέρα θα ξεκινήσω τις προπονήσεις και την ενδυνάμωση.

Θα ήθελα να βρίσκομαι στην Κροατία και να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο, έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να κερδίσουμε. Η Μλάντοστ είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Έτσι και αλλιώς η πρόκριση θα κριθεί στο γήπεδό μας, στον επαναληπτικό της Κυριακής. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εγώ θέλω να είμαι καλά και να αγωνιστώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν κρίνει το ιατρικό επιτελείο ότι μπορώ να αγωνιστώ, τότε θα το κάνω. Νιώθω ετοιμοπόλεμος. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία για να μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα”.