Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεάδης: «Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα»

Ανδρεάδης: «Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα»

Τη νίκη και το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα κρατούν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τον πολύπειρο Ανδρέα Ανδρεάδη να τονίζει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Από την άλλη, την πεποίθησή του ότι υπάρχει δρόμος μακρύς στη σειρά εξέφρασε ο μπλοκέρ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πελεκούδας. 

Αναλυτικά, ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είναι σημαντικό πως μέσα από πολλές δυσκολίες κρατήσαμε αήττητη την έδρα μας και κάναμε το 1-0 στις νίκες. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε τον αγώνα. Κρατάμε τη νίκη. Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Στο 4ο σετ συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός αλλαγών αλλά όπως είδατε το διαχειριστήκαμε σωστά και βγάλαμε πολύ ενέργεια στο 5ο σετ και πήραμε τον αγώνα».

Τέλος, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την ήττα αλλά έγινε ωραίος αγώνας που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ. Σημασία έχει ότι για άλλη μία φορά δείξαμε ποιοι είμαστε. Εχουμε δυνατότητες να νικήσουμε εδώ στη συνέχεια της σειράς. Στο 5ο σετ ο Ολυμπιακός μας πίεσε με το σερβίς του και χάσαμε τον έλεγχο. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας».