Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: «Σε αναζήτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά»

Ανδρεόπουλος: «Σε αναζήτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά»

Το φινάλε του ντέρμπιαιωνίων έβγαλε ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αποκάλυψε ο κόουτς Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο στραόπεδο των “πρασίνων” αναζητούν παίκτη από τη διεθνή αγορά που θα ενισχύσει την προσπάθειά τους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του 3ου σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και μέσα στον αγώνα. Στο τελείωαμε του 3ου σετ και στο 4ο το σερβίς του Ολυμπιακού και η δύναμη του διαγωνίου του έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ηταν τα δύο στοιχεία που έκαναν το άνοιγμα στο σκορ. Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του 3ου σετ και μετά και αυτό είναι μέχρι ενός σημείου φυσιολογικό για τα δεδομένα που υπάρχουν.

Μπήκαμε καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τον διαγώνιο του. Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό για να πάρει κάποιο παίκτη από την διεθνή αγορά που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα αλλά ακόμα είμαστε στην αναζήτηση».