ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανδρεόπουλος: «Δεν πέσαμε επίπεδο παρά τις αποχωρήσεις, αντιθέτως κάναμε ένα βήμα παραπάνω»

Ανδρεόπουλος: «Δεν πέσαμε επίπεδο παρά τις αποχωρήσεις, αντιθέτως κάναμε ένα βήμα παραπάνω»
Στην προσπάθεια της Εθνικής, στο κέρδος αλλά και στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που έχει ηλιακά μικρούς αθλητές στάθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τον αποκλεισμό της γαλανόλευκης από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Η Πορτογαλία μας κράτησε πίσω στο σκορ με εξαιρετική υποδοχή. Ρισκάραμε στο σερβίς και είχαμε αποτέλεσμα αλλά έβγαλαν καλή υποδοχή. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι μας δυσκόλευε στο κομμάτι μπλοκ-άμυνα και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού έφερε και το αποτέλεσμα. Η Πορτογαλία είναι εξαιρετική ομάδα και έχουν έμπειρους αθλητές και έκαναν εξαιρετικό τουρνουά. Δώσαμε πέντε σκληρούς αγώνες και στους περισσότερους ανταποκριθήκαμε πλήρως. Καταφέραμε με την απόδοσή μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να διεκδικούμε την πρόκριση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όποιους το καταλαβαίνουν.
Ο φίλαθλος κόσμος που παρακολούθησε τα παιχνίδια αντιλήφθηκε την προσπάθεια και το μέλλον που μπορεί να έχει αυτή η ομάδα. Αυτό που καταφέραμε με επιτυχία είναι να είμαστε μικρή ηλικιακά ομάδα και τα παιδιά αυτά αγωνίζονται. Με τις αποχωρήσεις που είχε η Εθνική ομάδα δεν πέσαμε επίπεδο, αντιθέτως κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουμε ηλικιακά αθλητές έτοιμους να προχωρήσουν και να μας ανεβάσουν επίπεδο και έχουμε ηλικιακά αθλητές που έρχονται στο μέλλον και γι’αυτό είμαι αισιόδοξος. Δεν έχουμε ανανέωση στην Εθνική, οι βετεράνοι αθλητές βρίσκονται πάντα στη διάθεση της. Όλοι χρειάζονται. Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό νέων αθλητές στα χέρια μας και το απέδειξαν και σε αυτό το δύσκολο τουρνουά».