Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: «Ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με κορονοϊό, αναβολές και συνεχόμενες αγωνιστικές»

Ανδρεόπουλος: «Ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με κορονοϊό, αναβολές και συνεχόμενες αγωνιστικές»

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Β’ φάση του πρωταθλήματος και ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα από το Φοίνικα Σύρου στάθηκε στη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό αλλά και στις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολιάζοντας την αναμέτρηση είε: «Ηταν σκληρό παιχνίδι. Κάθε ομάδα ανά διαστήματα έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Στη τελευταία μπάλα το πήρε ο Φοίνικας», ενώ συνέχισε λέγοντας

«Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, με τον κορονοϊό, με τις αναβολές και με τις συνεχόμενες αγωνιστικές. Φανταστείτε τι υπέροχους αγώνες θα είχαμε αν υπήρχε άλλο σύστημα στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και μάλιστα δίκαια. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα».

Από την άλλη ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Μούχλιας που έκανε πολύ καλή εμφάνιση αγωνιζόμενος βασικός δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Δεν είχαμε άγχος γιατί όπως ξέρουμε οι πιθανότητες για το πρωτάθλημα ήταν μηδανιδές. Δεν τα καταφέραμε, όμως έγινε ωραίος αγώνας. Σίγουρα το ευχαριστήθηκα που έπαιξα. Τέτοιες ευκαιρίες περιμένω. Όλη τη χρονιά δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, πρέπει να κάνεις υπομονή και όταν έρθει η ευκαιρία να την εκμεταλλευτείς».