Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος jr: «Να ξαναεπιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή»

Ανδρεόπουλος jr: «Να ξαναεπιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή»

Έχει μπει στα βαθιά από μικρός και τα καταφέρνει περίφημα, είναι ταλαντούχος αλλά σεμνός, θυμίζοντας στα πάντα τον πατέρα του! Ο λόγος για το νεαρό διεθνή ακραίο, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο που δεν έχει μόνο το… επίθετο αλλά έχει και τη χάρη του μπαμπά του και προπονητή του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Ανδρεόπουλο!

Από το σχολείο στην προπόνηση, αλλά όχι σε μια οποιαδήποτε προπόνηση, καθώς το να αγωνίζεσαι βασικός στον Παναθηναϊκό σε ομάδα της Volleyleague και να πηγαίνεις σχολείο δεν είναι κάτι που το βλέπουμε συχνά. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ανδρεόπουλος junior βρισκόταν στην ομάδα των “πρασίνων” και στα δύσκολα, και έχει “ψηθεί” για τις επικίνδυνες αποστολές, τότε μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι όχι μόνο έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του στον ΠΑΟ αλλά προσεχώς, θα είναι και από τα βασικά γρανάζια της γαλανόλευκης!

andreopoulos_jr

Στις δηλώσεις ή μάλλον (και) στις δηλώσεις, ίδιος ο κόουτς Ανδρεόπουλος! “Είμαστε ικανοποιημένοι από τον πρώτο γύρο. Δεν μπορούμε να πούμε αν περιμέναμε κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο. Ξέραμε απο την αρχή ότι ήμασταν όλοι καλοί παίκτες, ότι έχουμε πολύ καλή χημεία και ότι μπορούσαμε να φτάσουμε με την καλή μας απόδοση σε αυτή τη θέση του βαθμολογικού πίνακα που είμαστε”, τόνισε στο Volleyplanet.gr ο ταλαντούχος άσος, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την πορεία και ην 3η θέση με την οποία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η αθηναϊκή ομάδα, προσθέτοντας:

“Στην αρχή ίσως δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε με ΑΕΚ στο Λιγκ Καπ αλλά και με Ολυμπιακό-ΑΕΚ στο πρωταθλημα, παρόλο που είχαμε καλή απόδοση. Ωστόσο είχαμε πίστη και περιμέναμε τα αποτελέσματα, τα οποία ήταν φυσικό να έρθουν”.

Στην ερώτηση για το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός, ο Ανδρεόπουλος junior έδωσε λίγο από το φετινό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, λέγοντας: “Είμαστε δεμένοι όλοι οι παίκτες και έχουμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Ο καθένας μας περιμένει να έρθει στην προπόνηση για να περάσει καλά και να το χαρεί και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και περισσότερα πράγματα”.

Τέλος, το no13 των “πρασίνων” ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη: “Να ξαναεπιστρέψει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα σπορ στην κορυφή” ενώ ευχήθηκε:” Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευτυχία”.