LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ανδρεόπουλος: «Μεγάλος ο αντίπαλός μας και τον σεβόμαστε»

Ανδρεόπουλος: «Μεγάλος ο αντίπαλός μας και τον σεβόμαστε»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στην αντίδραση του Ολυμπιακού στο ματς, στο πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι αλλά και στο ότι χαίρει σεβασμού, αφιέρωνοντας τον τίτλο στο ιδρυτή του συλλόγου, Γ.Καλαφάτη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Για εμάς το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, είχαμε πολύ ενέργεια και επιθυμία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο να μπει στο ματς, μας περιόρισε την επίθεση και δυσκολευτήκαμε να τον αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι δεν γυρνάει με ένα στοιχείο, αλλά με πολλά.

Άρχισε πάλι να δουλεύουν τα δυνατά μας σημεία, η πίεση από το σερβίς και βγάλαμε τον Ολυμπιακό από το φιλέ και παράλληλα δούλεψε πάλι το μπλοκ μας και η άμυνα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ μεγάλος και τον σεβόμαστε. Στο μέλλον θέλουμε πάλι αυτόν τον αντίπαλο μπροστά μας, αυτή τη δυναμική των παιχνιδιών.

Είχα πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο παιχνίδι με τέτοιες ανατροπές. Αφιερώνουμε τη νίκη στον ιδρυτή του Παναθηναϊκού κ. Καλαφάτη και όλοι ξέρουμε τη σημαίνει η σημερινή ημέρα του συλλόγου. Οπότε αυτός ο τίτλος πάει σε αυτόν ίδρυσε έναν μεγάλο σύλλογο και του έδωσε αυτό το πνεύμα που διαχρονικά έφθασε τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας».


UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...