ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ανδρεόπουλος: «Μπορούμε την ανατροπή»

Ανδρεόπουλος: «Μπορούμε την ανατροπή»

Πίστη ότι η Εθνική ανδρών θα ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και θα είναι εκείνη που θα κατακτήσει τον τίτλο του Silver European League εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος

«Παρά την ήττα δώσαμε πράγματα σήμερα. Από κάποιο σημείο και μετά αρχίσαμε να αποπροσανατολιζόμαστε κι αυτό μας κόστισε. Ίσως να οφείλεται σε πνευματική κούραση. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, σταματήσαμε να ακολουθούμε το πλάνο μας, αλλά παρόλα αυτά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Γνωρίζαμε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, περιμέναμε ένα μεγάλο ντέρμπι και η Ρουμανία που έπαιξε καταπληκτικά σήμερα πήρε τη νίκη. Το αποτέλεσμα δε λέει κάτι, εμείς δεν επηρεαζόμαστε, έχουμε δώσει πολύ σκληρό αγώνα και θα μαζέψουμε τις δυνάμεις για τον δεύτερο τελικό. Όπως χάσαμε εδώ στις λεπτομέρειες, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή εκεί».

Μενέλαος Κοκκινάκης: «Θα πάμε να κερδίσουμε εκεί»

«Είμαι περήφανος για την ομάδα γιατί κάναμε ένα μεγάλο αγώνα. Προπονούμαστε σκληρά, βγάλαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο κι είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ξέραμε τι ματς είχαμε σήμερα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, την οποία αντιμετωπίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Χάσαμε την συγκέντρωση μας μετά το 2-1, αλλά θα δούμε τα λάθη μας, θα ξεκουραστούμε και θα πάμε για να κερδίσουμε εκεί»